John Mayer
JOHN MAYER
John Mayer , a világhírű sokoldalú zenész, aki a top listál élét díszítette az elmúlt évtizedben. Ugyanakkor John egyedülálló képessége, hogy több műfajban is maradandót alkotott szerzett neki világhírű elismerést, napjaink művészei között.
Alapvetően a pop slágereiről ismert zenészt, igazából gitárjátéka emeli ki társai közül.
A Rolling Stone magazin 2007-ben a Gitár Istenek listáján szerepeltette őt olyan nevek mellett mint Derek Trucks, vagy John Fruciante. John szenvedélyes és erzelmekkel teli előadásmódját meghallgathatjuk az élő lemezén a John Mayer Trio képviseletében Steve Jordan és Pino Paladino társaságában. Tisztelegve példaképe Steve Ray Vaughan előtt John tüzes blues alapú szólótechnikája dinamikus és lélekkel teli.
A 2006-ban kiadott Continuum albumán a pop érzékenysége mélyen a tradicionális blues zenében gyökerezik. Az album 5 grammy jelölést kapott, melyből 2-őt meg is nyert a legjobb pop album és a legjobb pop énekes kategóriában. Folyamatos felkéréseinek köszönhetően olyan előadóktól mint Eric Clapton, B.B. King, Sheryl Crow, Buddy Guy, Kanye West és sokan mások John Mayer folyamatosan megerősíti helyét a modern pop szakmában, mint az egyik legjellegzetesebb előadó.

John Mayer , a világhírű sokoldalú zenész, aki a top listál élét díszítette az elmúlt évtizedben. Ugyanakkor John egyedülálló képessége, hogy több műfajban is maradandót alkotott szerzett neki világhírű elismerést, napjaink művészei között. Alapvetően a pop slágereiről ismert zenészt, igazából gitárjátéka emeli ki társai közül.A Rolling Stone magazin 2007-ben a Gitár Istenek listáján szerepeltette őt olyan nevek mellett mint Derek Trucks, vagy John Fruciante. John szenvedélyes és erzelmekkel teli előadásmódját meghallgathatjuk az élő lemezén a John Mayer Trio képviseletében Steve Jordan és Pino Paladino társaságában. Tisztelegve példaképe Steve Ray Vaughan előtt John tüzes blues alapú szólótechnikája dinamikus és lélekkel teli.A 2006-ban kiadott Continuum albumán a pop érzékenysége mélyen a tradicionális blues zenében gyökerezik. Az album 5 grammy jelölést kapott, melyből 2-őt meg is nyert a legjobb pop album és a legjobb pop énekes kategóriában. Folyamatos felkéréseinek köszönhetően olyan előadóktól mint Eric Clapton, B.B. King, Sheryl Crow, Buddy Guy, Kanye West és sokan mások John Mayer folyamatosan megerősíti helyét a modern pop szakmában, mint az egyik legjellegzetesebb előadó.

TOVÁBBI ZENÉSZEK
Against Me!
AGAINST ME!
Brad Paisley
BRAD PAISLEY
Tony Levin
TONY LEVIN
Collective Soul
COLLECTIVE SOUL
Limp Bizkit
LIMP BIZKIT
MGMT
MGMT
Jimmy Eat World
JIMMY EAT WORLD
Elvis Costello
ELVIS COSTELLO