No Doubt
NO DOUBT

Formed in Anaheim, CA in 1986 and bred in the Southern California Mod/Ska scene, No Doubt expanded their sound and earned international acclaim with their 1995 album Tragic Kingdom, including the now classic single "Don't Speak" among many others. Their follow-up, Return of Saturn, was nominated for Best Rock Album at the 2001 Grammy Awards. The following year, the band won two Grammy Awards for the multi-platinum Rock Steady and performed with U2, Sting and The Rolling Stones. After the double-platinum retrospective The Singles 1992-2003, featuring the hit "It's My Life," lead singer Gwen Stefani released two successful solo albums in 2004 and 2006, respectively. In 2009, after a nearly five-year hiatus, No Doubt completed a 50-plus city North American tour performing for more than 750,000 fans that summer. The following year they were invited to perform for President Barack Obama and the first lady Michelle Obama, Oprah Winfrey, Sir Paul McCartney and others as part of the annual Kennedy Center Honors. No Doubt's new album, Push And Shove, featuring the lead single "Settle Down," will be released on September 25, 2012. Push And Shove, a supercharged blend of ska-rock, dancehall and electronic pop, will remind everyone why No Doubt has maintained its position as one of the most beloved and commercially successful acts of the past 20 years.

1986-ban Anaheim-ben Kalifornia államban alakult zenekar amely hamar ismert lett a kaliforniai Mod/Ska palettán, a No Doubt kiterjesztette hangzásvilágát és nemzetközi elismerést szerzett az 1995-ös albumukkal a Tragic Kingdommal, amelyen hallhattuk a ma már klasszikusnak mondható slágert a "Don't Speak"-et többek között. A következő kiadványuk a "Return of Saturn" a legjobb rock albumra kapott jelölést a 2001-es Grammy díjátadón. A következő évben a banda 2 Grammy díjat nyert a többszörös platina "Rock Steady"-vel és fellépett a U2-val, Sting-gel és a The Rolling Stones-szal.
A kétszeres platinás visszatekintés a "The Singles 1992-2003" következett amelyen hallhattuk az "It's My Life" című slágert. Ezután az énekesnő Gwen Stefani két sikeres szóló albumot adott ki 2004-ben és 2006-ban. 2009-ben közel 5 év kihagyás után a No Doubt egy több mint 50 állomásos Észak-Amerikai turnén vett részt ahol több mint 750.000 embernek játszottak a nyár folyamán. A következő évben meghívást kaptak, hogy játszanak az Egyesült Államok elnöke Barack Obama és a first lady Michelle Obama, Oprah Winfrey, Sir Paul McCartney és mások előtt az éves Kennedy Center jótékonysági estjén. A No doubt legfrissebb albuma a "Push And Shove" amelyen hallhatjuk a "Settle Down"
című slágert 2012. Szeptember 25-én került kiadásra és amely egy energikus elegye a ska-rock, dancehall és electro-pop stílusnak és amely emlékeztet rá, hogy miért érdemelte ki a pozícióját mint az egyik legnépszerűbb és legsikeresebb zenekar az elmúlt 20 évben.

1986-ban Anaheim-ben Kalifornia államban alakult zenekar amely hamar ismert lett a kaliforniai Mod/Ska palettán, a No Doubt kiterjesztette hangzásvilágát és nemzetközi elismerést szerzett az 1995-ös albumukkal a Tragic Kingdommal, amelyen hallhattuk a ma már klasszikusnak mondható slágert a "Don't Speak"-et többek között. A következő kiadványuk a "Return of Saturn" a legjobb rock albumra kapott jelölést a 2001-es Grammy díjátadón. A következő évben a banda 2 Grammy díjat nyert a többszörös platina "Rock Steady"-vel és fellépett a U2-val, Sting-gel és a The Rolling Stones-szal.A kétszeres platinás visszatekintés a "The Singles 1992-2003" következett amelyen hallhattuk az "It's My Life" című slágert. Ezután az énekesnő Gwen Stefani két sikeres szóló albumot adott ki 2004-ben és 2006-ban. 2009-ben közel 5 év kihagyás után a No Doubt egy több mint 50 állomásos Észak-Amerikai turnén vett részt ahol több mint 750.000 embernek játszottak a nyár folyamán. A következő évben meghívást kaptak, hogy játszanak az Egyesült Államok elnöke Barack Obama és a first lady Michelle Obama, Oprah Winfrey, Sir Paul McCartney és mások előtt az éves Kennedy Center jótékonysági estjén. A No doubt legfrissebb albuma a "Push And Shove" amelyen hallhatjuk a "Settle Down"című slágert 2012. Szeptember 25-én került kiadásra és amely egy energikus elegye a ska-rock, dancehall és electro-pop stílusnak és amely emlékeztet rá, hogy miért érdemelte ki a pozícióját mint az egyik legnépszerűbb és legsikeresebb zenekar az elmúlt 20 évben.

TOVÁBBI ZENÉSZEK
Tony MacAlpine
TONY MACALPINE
Mach 22
MACH 22
Nine Inch Nails
NINE INCH NAILS
Andy McKee
ANDY MCKEE
Dengue Fever
DENGUE FEVER
Jimmy Page
JIMMY PAGE
Eagles
EAGLES
Aerosmith
AEROSMITH