Keith Richards
KEITH RICHARDS

A legendás Keith Richards az ő 6. évtizedében zenészként, dalszerzőként és turné művészként. Eredetileg egy művészeti iskolában kezdte pályafutását, ahonnan azonban lemorzsolódott, majd azon nyomban gitárt fogott az 50-es évek végén és dalokat kezdett tanulni Chuck Berry és Bo Diddley hatására. Később barátjával Mick Jagger-rel dalokat kezdett írni és 1963-re megszületett első top 10-es slágerük.
Egy pár ötlettel a tarsolyukban zenekart alapítottak Bill Wyman, Brian Jones és Charlie Watts társaságában és 1965-re megszületett a Rolling Stones és első slágerük a Satisfaction. Keith mint szólógitáros Mick mint fő dalszerző olyan slágereket alkotott mint az "As Tears Go By"  "It's Only Rock 'n' roll, "some Girls" és a Start Me Up".
A turnékon kívül Keith-nek több szóló projektje is volt pár etapban a New Barbarians-szel 1979-ben és egy szóló turné 1988-ban mikor Keith állt a mikrofon mögött. 2006-ban Keith játszotta Johnny Depp édesapját a Disney, Karib tenger kalózai: A világvégén című filmben.

A Stones immáron 45 éve működő zenekar a lassítás legkisebb jele nélkül, éppen felkészülnek egy újabb világkörüli turnéra, melyet egy új CD fog követni és Keith függőben lévő könyve, amely 2010-ben fog megjelenni.

TOVÁBBI ZENÉSZEK
Walk The Moon
WALK THE MOON
Escape the Fate
ESCAPE THE FATE
The Edge
THE EDGE
Dirty Heads
DIRTY HEADS
Angus Young
ANGUS YOUNG
Avenged Sevenfold
AVENGED SEVENFOLD
Elvis Costello
ELVIS COSTELLO
Dropkick Murphys
DROPKICK MURPHYS