All That Remains
ALL THAT REMAINS

www.allthatremainsonline.com

Az All That Remains egy amerikai metalegyüttes, a Massachusetts állambeli Springfieldből. 1998-ban alapították, a metalcore egyik úttörője. Ezidáig öt studióalbumuk, és egy koncert DVD-jük jelent meg, összesen 800 000 darabot adtak el belőlük világszerte.

A zenekar jelenleggi tagjai: Oli Herbert gitáros, Mike Martin gitáros, Philip Labonte énekes, a női basszusgitáros, Jeanne Sagan és a Diecast alapító dobosa, Jason Costa. Közülük csak Labonte és Herbert az alapító tag.

A metalcore egyik legnevesebb Massachusettsbeli képviselője, a Killswitch Engagedzsel, a Shadows Falllal, és az Unearthtel. Ezek a zenekarok a göteborgi dallamos death metal, a klasszikus amerikai thrash metal és a hardcore punk egyesítésével hozták létre a ma metalcore-ként ismert zenei stílust, mely a korábbi hardcore-metalhoz képest sokkal több dallamot tartalmaz. A stílusban, akárcsak a thrash metalban, gyakoriak a hirtelen ritmusváltások, a gyors darálások, a kemény, gyors, erőteljes szólók. Az énekben néha hörgés is felfedezhető, bár ez az All That Remainsre annyira nem jellemző.

forrás:wikipedia

TOVÁBBI ZENÉSZEK
Switchfoot
SWITCHFOOT
12 stones
12 STONES
Depeche Mode
DEPECHE MODE
Iron Maiden
IRON MAIDEN
Angus Young
ANGUS YOUNG
Elvis Costello
ELVIS COSTELLO
Garbage
GARBAGE
The Expendables
THE EXPENDABLES