Nine Inch Nails
NINE INCH NAILS

Nine Inch Nails (NIN) are an American rock group, founded by iconic frontman Trent Reznor.  NIN's music varies from a wide range of genres, while retaining a characteristic sound using electronic instruments. On stage, NIN often employ spectacular visual elements to accompany performances.  Reznor and Co. have won two grammy awards and have sold over 30 million records worldwide.

A Nine Inch Nails (NIN) egy amerikai rock banda, akit az ikonikus frontember Trent Reznor alapított. A NIN zenéje
stílusok széles skáláján mozog, amíg megmaradnak egy karakterisztikus hangzásvilágnál az elektromos hangszerek használatával. A színpadon a NIN gyakran alkalmaz látványos vizuális elemeket hogy kisérjék az előadást. Reznor és zenekara 2 Grammy díjat nyert és több mint 30 millió albumot adott el világszerte.

A Nine Inch Nails (NIN) egy amerikai rock banda, akit az ikonikus frontember Trent Reznor alapított. A NIN zenéjestílusok széles skáláján mozog, amíg megmaradnak egy karakterisztikus hangzásvilágnál az elektromos hangszerek használatával. A színpadon a NIN gyakran alkalmaz látványos vizuális elemeket hogy kisérjék az előadást. Reznor és zenekara 2 Grammy díjat nyert és több mint 30 millió albumot adott el világszerte.

TOVÁBBI ZENÉSZEK
John Mayer
JOHN MAYER
Switchfoot
SWITCHFOOT
Patrick De Coste
PATRICK DE COSTE
Apache Beat
APACHE BEAT
Jeff Beck
JEFF BECK
Judas Priest
JUDAS PRIEST
Garbage
GARBAGE
Nine Inch Nails
NINE INCH NAILS